-
BIST 100
15885,70%-1,48
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,37% 0,13
-
GRAM ALTIN
6370,19% -0,83
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
AK Parti Van İl Başkanı Arvas'tan Teşekkür Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığına seçilen Abdulahat Arvas, seçildiği günden bu yana her kesimden gördüğü yoğun ilgi ve ziyaretlerden dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.
25 Ocak 2025 tarihinde yapılan,8. Olağan İl Kongresinde Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Van İl Başkanlığına seçilen Abdulahat Arvas, seçildiği günden bu yana her kesimden gördüğü yoğun ilgi ve ziyaretlerden dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.
Arvas, “Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. Gelen herkesin Van için umudu beklentisi ve hizmete susamışlığı var, biz bunun için sizlerle birlikte bu başarıya imza atacağız. İl Yonetim Kurulumuzla yepyeni bir heyecanla sizlerin emrinde olacağız. Bu halka hizmet bizim için onurdur” dedi.
Arvas, Ak Parti’nin halkın gönlündeki yerini bildiklerini ve bu temennilerini dile getirenleri mahcup etmeyeceklerini dile getirerek, “Bize uzaktan yakından gelen herkese, çiçek gönderen, sosyal medya aracılığıyla mesaj yayımlayan, her kesime, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza, aşiret liderlerimize, kanaat önderlerimize, ilçe teşkilat başkanlarımız ve üyelerimize, basın mensuplarına ve bizi bağrına basan yediden yetmişe tüm Van halkına teşekkürü borç bilirim” dedi.
Arvas; "AK Parti herkesin ve her kesimin partisidir, 23 yıllık siyasi hayatı boyunca, sessiz devrimlere imza atmış, eser ve hizmet siyaseti ile kurumsallaşmış ve marka haline gelmiş bir partidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aynı düstur ve anlayış ile halkımızla birlikte yol yürüyecek Türkiye’nin yeni yüzyılında Van’ımızı birlikte hizmet edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Van TSO’dan bir ilk: UR-GE Projesi kabul edildi!
Özgür Özel'den vatandaşı rahatlatacak öneriler
İran'dan ABD ile ateşkes görüşmeleri için ağır şartlar
Baharın Müjdecisi Van'da Nevruz Bayramı kutlandı
İran İsrail'de 5 şehrini vurdu 200’den fazla ölü var
Elveda Ya Şehri Ramazan
Van TSO’dan Ramazan Bayramı mesajı
Takva’dan Net Mesaj: “Gündemimiz Seçim Değil, Proje Üretmek”
MSB: Van hudut hattında 4 kilo 60 gram uyuşturucu ele geçirildi
Maliye Bakanı Şimşek Korkuttu
İran'dan ABD'ye darbe üstüne darbe. ABD kör oldu
Acımızı Paylaşan Herkese Minnettarız. İnsan Dostlarıyla vardır!
Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Outlet Fest'e tepki! Yerel esnafımızı destekleyelim çağrısı
Van Milletvekilleri Kapıköy Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu
Nihayet Çin beklenen adımı attı!
Akaryakıta her gün yapılan zam vatandaşı çileden çıkartı
696 sayılı KHK ile kamuda sürekli işçilere tayin hakkı geldi
İRAN; "TRUMP ABD HALKINI HAKSIZ BİR SAVAŞA SÜRÜKLEDİ" "500'DEN FAZLA ABD ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ"
Bir ülke daha savaşta tarafını seçti: Bu asla kabul edilemez!
İRAN'DAN TÜRKİYE AÇILAMASI! DOST VE KAREDŞ ÜLKE TÜRKİYE' YE FÜZE ATMADIK
Bakanı Gürlek'ten Avukatları mutlu edecek haber! "Avukatlar toplumun vazgeçilmezidir.
AKARYAKITA CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK ZAMMI GELİYOR!
İran füzeyle vurdu! çok sayıda ABD askeri öldü
İran; Netanyahu'nun Ofisini vurduk, akıbeti meçhul
Kim Jong-un'dan ABD ve İsrail'e delikanlıysanız banada saldırın gibi sözler.
İran'dan Trump'a yalanlama: ABD ile müzakere etmeyeceğiz
Türkiye-İran sınır kapıları kapatıldı
İrandan’dan misilleme geldi. Çok sayıda füze fırlatıldı.
ABD ve İsrail, İran'a saldırı başlattı!
AK Parti Van İl Başkanlığından Yoğun Ramazan Programı
Yükleniyor




