Tarih: 02.11.2020 13:41

Başhekim Çelik, Covid-19 hastalığını yendi ve görevinin başına döndü

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik  tedavisinin ardından görevinin başına döndü!!

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, korona virüs pademisi boyunca görevini layıklıyla yerine getirirken ailesinden de kayıp verdi. Erciş Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı olan abisi Hüsamettin Çelik Covid-19 tedavisi gördüğü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde maalesef hayatta tutunamayarak vefat etti.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, tedavisini tamamladıktan sonra son yapılan PCR testi sonucu negatif olan Başhekim Çelik, bu sabah itibari ile tekrar görevinin başına dönerek hastane yönetimi ile beraber rutin gerçekleştirilen vizite katıldı…

Kısa bir değerlendirme yapan Doç. Dr. Çelik, hayat devem ediyor ve biz hekimiz, vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor insan sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi. Çelik, bizde insanız hasta olacağız, kendi ailemizden de kayıp ettiklerimiz olacak elbette ama ne olursa olsun bizim bir görevimiz var bunun bilinciyle bize güvenen insanlarımıza kaliteli sağlık hizmetleri veriyoruz ve bunun için çalışıyoruz dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —