Tarih: 24.09.2020 12:56

BAŞHEKİM ÇELİK; HASTALARIMIZ BİZE EMANETTİR

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik ve hastane Başhekim Yardımcıları ve Müdürlerden oluşan heyet düzenli olarak vizite yaparak hem Covid-19 hem de farklı sağlık sorunlarıyla hastanede yatan hastaların sorunları için çözüm üretiyorlar.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalar ise bu durumdan çok memnun. Konuyla ilgili açıklama yapan hastalar; hastane Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik ve Hastane yönetiminin her gün rutin bir şekilde gelip sağlık sorunlarımız hakkında bilgi alıyorlar, bizlere yakın davranıp sıkıntılarımızı dinliyorlar ve hem de her gün en az iki kez servislerde dolaşıyorlar diye memnuniyetlerini dile getirdiler.

S. B. Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik, kısa bir değerlendirmede bulundu. Çelik, aslında abartılacak bir durumun olmadığını dile getirerek biz hastane yönetim olarak asil görevimizi ve sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz, hastalarımızın sağlığı bize emanet…

Çelik, hastalarımız bizim için değerlidir ve sağlık hizmetlerinin en kalitelisini hak ediyorlar ve bizde elimizden geldiğince bu hizmetlerimizi devam ettireceğiz inşallah dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —