Tarih: 20.03.2024 11:07

Başkan Adayı Oflas Vatandaşın sıkıntılarını dinliyor.

Facebook Twitter Linked-in

Siyasi çalışmalarını hız kesmeden ilerleten Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, beraberinde encümen adayı Mevlüt Karahanlı ve partililerle Tuşba'nın kırsal kesimlerine etkin bir şekilde mahallenin her birini gezerek, halkla zaman geçiriyor.

İlçedeki tüm Mahallelerin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Oflas, gittikleri her yerde güler yüzlü karşılandıklarını ve Tuşbalının desteklerini yanlarında hissettiklerini vurgulayan Oflas,  Tuşba Belediye Başkan Adaylığı bizlere verildiği günden bu yana Tuşba da çok olumlu bir hava var ve biz bu teveccühle, daha çok hizmet için çalışacağız dedi. Oflas, beraber dolaştığımız Encümen Adayı arkadaşlarımızla ve partililer arkadaşlarımız bu olumlu havayı gittiğimiz her mahallede, sıktığımız her elde  hissediyoruz. Çok şükür bugün itibariyleyde kırsal mahallemizin tamamını gezdik, tamamıyla kucaklaştık. Bunun yanında gittiğimiz mahallelerde büyüklerimizi, kanaat önderlerimizi, ziyaret ettik dualarını aldık." ifadelerini kullandı.

Ak Parti Tuşba Belediyesi Encümen Adayı Mevlüt Karahanlı ise, bu seçimin daha farklı olacağını hissediyorum… Mahalle ve köylerde her gittiğimiz yerde insanlarımızın bize ve partimize ne kadar yakın davrandığını görüyor ve bundan da çok memnun oluyoruz; lakin bu bizim sırtımıza daha büyük bir sorumluluk bindiriyor bu sorumluluk dediğim daha çok çalışmak, hak için ve halk için çalışmaktır dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —