-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,44% 0,27
-
EURO
51,26% 0,12
-
GRAM ALTIN
6262,70% 0,27
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
"Gassal" Dizisi izle butonu nerdeyse çöktü
TRT’nin dijital platformu tabii, yeni orijinal dizisi "Gassal" Büyük beyini topladı.
TRT’nin dijital platformu tabii, yeni orijinal dizisi "Gassal"ın ikinci sezonunun tanıtımını yayınladı. Kara komedi türündeki dizi, ölümle burun buruna geldikten sonra hayatını sorgulayan bir gassalin ilginç yolculuğunu konu alıyor. 2024'ün son günlerinde yayınlanan ve tartışmalı tanıtımıyla büyük ilgi çeken dizinin başrollerinde Ahmet Kural'ın yanı sıra, Hande Soral, Bayhan, Ercan Kesal, Nazan Kesal ve Serhat Kılıç gibi önemli isimlerin yer alacağı açıklandı. Selçuk Aydemir'in yönettiği dizinin yapımcılığını Şeyma Eraz Çelik üstleniyor, senaryo ise Sümeyye Karaarslan’a ait.
TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, dizinin kara mizah ve dramatik unsurları birleştirerek, modern hayatın bireyselliği ve toplumsal baskılar konularını cesur bir dille ele aldığını ifade etti. Yeni sezonun heyecanla beklenen bir proje olduğuna dikkat çekildi.
Başrol oyuncusu Ahmet Kural, dizinin galasında ilk sezonunda olduğu gibi ikinci sezonda da "Baki" karakterini canlandırmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Kural, "Set ortamı her zaman eğlenceli ve duygusal. Yeni sezonda da bu atmosferi devam ettiriyoruz." dedi. Yönetmen Selçuk Aydemir ise dizinin yeni sezonunu çekmenin kendisi için özel bir deneyim olduğunu belirterek, kara mizahın yanı sıra dramatik aksiyon yönlerine de vurgu yaptı.
Dizinin konusu, kimi zaman kimsesiz cenazeleri yıkayan Baki adlı bir gassalin, "Ölünce beni kim yıkayacak?" sorusunu sorarak hayatını sorgulamaya başlamasıyla başlıyor. İkinci sezonda Baki’nin, sosyalleşme, evlenme ve toplumsal hayata daha fazla karışma çabaları devam ederken, karakterin derinleşen içsel yolculuğu izleyicilere aktarılacak. Bu sezonun, birinci sezona göre daha fazla trajikomik an ve sosyal eleştiri barındıracağı belirtiliyor.
Van TSO’dan bir ilk: UR-GE Projesi kabul edildi!
Özgür Özel'den vatandaşı rahatlatacak öneriler
İran'dan ABD ile ateşkes görüşmeleri için ağır şartlar
Baharın Müjdecisi Van'da Nevruz Bayramı kutlandı
İran İsrail'de 5 şehrini vurdu 200’den fazla ölü var
Elveda Ya Şehri Ramazan
Van TSO’dan Ramazan Bayramı mesajı
Takva’dan Net Mesaj: “Gündemimiz Seçim Değil, Proje Üretmek”
MSB: Van hudut hattında 4 kilo 60 gram uyuşturucu ele geçirildi
Maliye Bakanı Şimşek Korkuttu
İran'dan ABD'ye darbe üstüne darbe. ABD kör oldu
Acımızı Paylaşan Herkese Minnettarız. İnsan Dostlarıyla vardır!
Van Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Outlet Fest'e tepki! Yerel esnafımızı destekleyelim çağrısı
Van Milletvekilleri Kapıköy Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu
Nihayet Çin beklenen adımı attı!
Akaryakıta her gün yapılan zam vatandaşı çileden çıkartı
696 sayılı KHK ile kamuda sürekli işçilere tayin hakkı geldi
İRAN; "TRUMP ABD HALKINI HAKSIZ BİR SAVAŞA SÜRÜKLEDİ" "500'DEN FAZLA ABD ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ"
Bir ülke daha savaşta tarafını seçti: Bu asla kabul edilemez!
İRAN'DAN TÜRKİYE AÇILAMASI! DOST VE KAREDŞ ÜLKE TÜRKİYE' YE FÜZE ATMADIK
Bakanı Gürlek'ten Avukatları mutlu edecek haber! "Avukatlar toplumun vazgeçilmezidir.
AKARYAKITA CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK ZAMMI GELİYOR!
İran füzeyle vurdu! çok sayıda ABD askeri öldü
İran; Netanyahu'nun Ofisini vurduk, akıbeti meçhul
Kim Jong-un'dan ABD ve İsrail'e delikanlıysanız banada saldırın gibi sözler.
İran'dan Trump'a yalanlama: ABD ile müzakere etmeyeceğiz
Türkiye-İran sınır kapıları kapatıldı
İrandan’dan misilleme geldi. Çok sayıda füze fırlatıldı.
ABD ve İsrail, İran'a saldırı başlattı!
AK Parti Van İl Başkanlığından Yoğun Ramazan Programı
Yükleniyor




