Tarih: 27.02.2024 11:50

Mevlüt Karahanlı Ak Parti'den Encümen Adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

YSK, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin hazırlanan seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini vermesi için gereken süre saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. AK Parti'nin Van'da 13 ilçede belediye meclis üyesi (encümen) adayları belli oldu.

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde Ak Parti Tuşba İlçesinden encümen adayı olarak belirlenen Mevlüt Karahanlı, yardımsever ve samimi kişiliğiyle biliniyor ve teveccüh gösteriliyor.

 

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Personel şefi olarak görev yapan Mevlüt Karahanlı, vatandaşlaralar tayfından sevilmesi yanında hastane çalışanları tarafından da seviliyor kıymet görüyor. Karahanlı, dün olduğu gibi bugün de parti içinde her kademede görev alıp verilen görevlerden kaçmamasıyla biliyor.

Karahanlı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimde Ak Parti Tuşba İlçesinde partisinin daha çok oy alması için ev, sokak ve her köşede seçmenle görüşüp icraatlarını anlatıyor; hastane çalışanları tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —