Tarih: 16.06.2023 14:51

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın sağlık'ta fark yarattı.

Facebook Twitter Linked-in

Van Ak Haber Özel…

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın, en ücra köşedeki sağlık tesislerini düzenli bir şekilde ziyaret ederek denetimler yapıyor. 

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın Van ak haber gazetesine verdiği demeçte; vatanın her köşesi ve her ferdi bizim için kıymetli ve değerlidir dedi.

Sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarıyla her fırsatta sohbet edip dilek ve düşüncelerini alan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Altın, her çalışma arkadaşımızın ve Şırnak halkının düşüncesi, sözü bizim için kıymetlidir…

Ülkemiz insanlarının kaliteli sağlık hizmetleri almaları çok önemlidir. Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın Geçitboyu sağlık evi, Balveren Aile Sağlığı Merkezi, Şenoba 1 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, Şenoba Aile Sağlığı Merkezi, Hilal Köyü Sağlık Evi, Gülyazı Aile Sağlığı Merkezi ve Uludere İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaretlerinden bahsederek Şırnak İllimizin her köşesine sağlık hizmetlerinin götürülmesi görevimizdir dedi.  

Poliklinik hizmetlerine değinen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın, MHRS ve ayaktan hasta muayene süreleri, özellikli sağlık hizmetleri ve destek kalite hizmetleri üzerinde en çok durduğumuz nokta; saha gezileri kapsamında ilimiz sınırları içindeki tüm sağlık tesislerimizin ihtiyaçları ve eksiklerinin giderme konusunda önemli tespitler yapıyoruz ve gideriyoruz. İl Sağlık Müdürü Altın, acil servis organizasyonları kapsamında triaj, bekleme alanları ve bekleme sürelerini sürekli inceleyip vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalar yapıyoruz dedi. 

Gazetemize konuşan birçok Şırnak halkı ise, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın’dan çok memnun olduklarını egosuz, insanlarla sürekli sohbet eden, konuşan ve sağlık hizmetleri konusunda eleştirileri dikkate alıp çözüm üreten bir Müdürümüz var onun için çok mutluyuz. İnşallah uzun yıllar burada kalır şehrimize ve yöre halkına hizmet eder dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —