Tarih: 14.05.2018 16:46

Van Böyle Şahane Mezuniyet Töreni Görmedi!

Facebook Twitter Linked-in

2017-2018 Yılı eğitim ve öğretim sonuna ererken Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresice, hafızalardan çıkmayacak güzellikte mezuniyet töreni tertip  edildi. Van illi Eğitim Mürdür Yardımcısı Celal Gezici ve vellilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen törende muhteşem  koreografi gösterilerinin olduğu müzik, eğlence ve duygu selinin hakim olduğu mezuniyet töreni boyunca hem protokol hemde velilere unutulmayacak güzellikte anlar yaşatıldı.

Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Şirazi, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini dile getirerek; mezun olacak olan öğrencilere nasihat babında uyarıcı bilgiler aktardı. Sonrasında, Van il Eğitim Mürdür Yardımcısı Celal Gezici ise kısa bir değerlendirme yaptı ve tüm öğrencileri tebrik ederek gelecek hayatlarında başarılar diledi. 

Van Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Şirazi'nin komutuyla, mezun olan öğrenciler hep beraber kep attı...   müzik ve idare taraından organise edilen koktyl ardından mezuniyet töreni sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —