Tarih: 31.10.2019 12:49

Van Tamirciler Sanayi Sitesi Esnafı İşsizlikten Yakınıyor

Facebook Twitter Linked-in

Van Ak Haber Özel/  Sanayi sitesi esnaflarından Yılların Deneylimli Ustalarından Süleyman Erginyürek, Müşterilerin artık kaliteli iş değil ucuz iş istediklerini dile getirdi. Mercedes Benz Ustası Süleyman Erginyürek, önceleri dükkanımıza gelen müşteriler işin kalitesini sorarlarlardı ama şimdi müşteriler gelir gelmez, hemen fiyat soruyorlar diye dert yandı. 

Mercedes Benz Ustası Süleyman Usta,  biz bu işe yıllarımızı verdik başkada bir işten anlamayız, evimize helal ekmek götürmekten başka bir derdimiz yok... müşteriler bize gelmeden piyasa araştırması yapıyorlar ve bizim bilmediğimizi sanıyorlar. Haklarıdır tabiki soracaklar ama kaiteli hizmetti değil ucuz nasıl aracımı tamir ettirebilirim derdindeler. Biz çocukluğumuzu, gençliğimizi verdik bu işe diyoruz ki sağlıkta işini bilen Doktor ne ise, İşini bilen Ustada odur. bizde ucuza yapabiliriz ama vicdan denen bir şey var bir ay sonra tekrar arıza verdikten sonra yapılan işin kalitesi nerede ve ben özellikle kendime yakıştırarmam dedi. 

Akü Ustası Suat Uzunay ve Kaporta, Araç Cam Ustası Coşkun İçgüleç ise, Van Tamirciler Sanayi Sitesi içindeki yolların köstebek yuvasına dönmesinden şikayet ederek kimse söyledikse ilgilenen olmadığı gibi ne arayan var nede soran dediler. 

Ustalar Suat Uzunay ve Coşkun İçgüleç'de Süleyman Ustanın dediklerine destek vererek, biz kalteli hizmetten yanayız ucuz ettin yahnisi olmaz dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —