Tarih: 25.09.2020 10:13

Van Tivi'de Yayınlanan ''Ekstra Gündem'' programı takdir topladı

Facebook Twitter Linked-in

Van Tivi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun'un hazırlayıp sunduğu ''EKSTRA GÜNDEM'' programında raflara kaldırılmış dosyaları açarak tekrar gündeme taşıdı.
Halen Kayseri Talas Belediye Başkanı olan Mustafa Yalçın, tepki çeken videoda "Tabii bunların hepsini yok etmek üzere… 653 kişiydi galiba benim imzamla işten çıkardığımız. Bir o kadar da kanun hükmünde kararname ile işlerine son verilenler oldu. Ama şunu söyleyeyim: Ben işten uzaklaştırmaları yaparken çok büyük keyif aldım, zevk aldım" ifadelerini kullanımıştı. bunun üzerine işten çıkartılan işçileri temsilen programa Zafer Uyar konuk oldu. yapılan bu uygulamanın yasaya uymadığını idda ederek ilk günden bu güne kadar vermiş oldukları mücadeleler konusundabilgiler aktardı.
 
Son yıllarda yapmış olduğu yardım faliyetleriyle adından söz ettiren ve herkesin merak ettiği sosyal meya fenomeni '' VANLI AMCA'' konuk oldu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Van Tivi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun'un hazırlayıp sunduğu ''EKSTRA GÜNDEM'' programının son konuğu ise Vangölü aktivistleri derneği Başkanı Erdoğan, Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel: "Van Gölü kapalı bir havza olduğu için gün geçtikçe kirleniyor. Amacımız, bu gündemi sıcak tutmak, bu doğal zenginliği ve ülkemizin eşsiz olan değerini geleceğe ve çocuklarımıza mavi ve temiz olarak taşımak" dedi.
Van Tivi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun'un hazırlayıp sunduğu ''EKSTRA GÜNDEM'' programı hafta içi her Perşembe saat 20:00'de Van Tivi ekranlarında olcak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —