Tarih: 18.09.2024 15:47

Van Gürpınar'daki mahalleler Parke Taşlarıyla Buluşuyor, Yaşam Kalitesi Artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gürpınar Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Topsakal(Paçan) Mahallesi, yıllardır mücadele ettiği toz ve çamur sorunundan kurtuluyor.
Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Van il merkezine 85 km, Gürpınar ilçesine 60 km uzaklıkta bulunan bu köklü yerleşim yeri, artık modern bir görünüme kavuşuyor.
Eşbaşkanlar, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında istişare de bulundu. Ayrıca vatandaşların görüş, talep ve önerilerini dinledi.

 


Eşbaşkan Karakoç ve Ertaş, "Coğrafi koşullar nedeniyle yıllardır hizmetlerden mahrum kalan mahallelerimizi öncelikli olarak ele alıyoruz. Halkımızla el ele vererek, tüm mahallelerimizin belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın hijyenik ve güvenli bir ortamda büyümesi, bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Topsakal Mahallesi'nde başlattığımız parke taşı çalışmalarıyla birlikte ilçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalar da aralıksız bir şekilde devam edecek. " şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —