Tarih: 26.01.2021 14:09

VEAH Acil Servisinde Akülü Araçlarla Hizmet Dönemi

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi akülü elektronik hasta transfer aracı, ameliyat sonrası hasta transfer sedyesi ve refakatçi akülü tekerlekli sandalye hizmete sunuldu.  Araçların tanıtımında konuşan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, hastane yönetimi olarak sağlık alanında, Van ve bölge halkına daha kaliteli hizmetler sunabilmek için her geçen gün yenilikler yapmaktayız dedi;  Başhekim Doç. Dr. ÇELİK, hastanemiz ''Acil Servisi Birimi'nde atıl halde bulunan çok oturgaçlı akülü araç, akülü tekerlekli sandalye ve akülü sedyeleri yeniden aktif hale getirerek halkımızın hizmetine sunduk ve bu konuda Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Kadir BARTIN, Teknik Destek Müdürü Veysel Aktaş’ın büyük emekleri var yönetim adına teşekkür ederim dedi.

 Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Kadir BARTIN ise, tam dolu akülerle kesintisiz olarak 8 saat hizmet verecek araçlarımız, en dar alanlarda bile rahat manevra yapabilecek hacim ve fonksiyonlara sahiptir. Hastanemizde görevli olan yönlendirme personellerimiz bu araçları kullanarak, hastaları acil servisimizden istediği servislere götürecektir. Amacımız Van halkına en iyi, en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek. Bunun için elimizden gelen her çabayı göstermekteyiz” dedi.

Op. Dr. Bartın, Kalite Standartları gereği hasta yönlendirme ve hasta kayıt personellerinin belirgin kıyafet giymesi hususunda ''tek tip giyim olarak ayarladık; Desteklerinden dolayı hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve tüm yönetimimize teşekkür ederim dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —