Tarih: 18.11.2020 14:30

VEAH Yönetimi kovid-19’la mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kovid-19 pandemisi kapsamında, tüm servislerde ve yoğun bakım servislerinde, Kovid-19 tanılı hastalar Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve hastane Yönetimi tarafında rutin olarak günde iki defa vizit yapılarak ziyaret ediliyor.

 S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik,  hastanemiz tüm branşlarda uzman ekiplerimizle hastalarımıza şifa dağıtmaya devam ediyoruz bunun yanında; tüm çalışma arkadaşlarımızla Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın büyük bölümüne yayılan Kovid-19 pandemisine karşı hummalı bir çalışma yürütüyoruz ve hastanemize gelen Tedavisinin hastanede verilmesi kararlaştırılan hastalar kendileri için ayrılan servislerde ya da yoğun bakım bölümlerinde klinik durumlarına göre değişen sürelerde tedavi görüyor dedi.

Başhekim Doç. Dr. Çelik, Sağlık Bakanlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün de destekleriyle Kovid-19 ile mücadele döneminde tüm yönetimimiz ve hastanenin farklı birçok alanında görev yapan personel arkadaşlarımızla ön saflarda yer alacağız dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —