Mehmet Faruk AKGEYİK


Osman Nuri Gülaçar ‘’ İşte yine aynı senaryo’’ Olmayacak

Osman Nuri Gülaçar ‘’ İşte yine aynı senaryo’’ Olmayacak


Siyasetçi güçlü olmalıdır halkın Vekili, bir ideolojinin önde geleni, bir davaya inanan toplumun Başkanı, kişilerin iradesinin bekçisi anlamında temsilliye mercisidir.

Siyasetçi Vizon, misyon sahibi ve idealist olmalı ki ‘’ temsil ettiği davaya inanan kişilerde sırtını dayayacağı liderin ardından endişesiz bir şekilde gitsinler!

Siyasetçi, Verdiği sözden caymayan, zora geldi mi kaçmayan, inan toplumun sorunlarına çare bulan, sadece kendi ve aile fertlerini, akrabalarını değil de hitap ettiği yöreye; adil, demokratik, samimi, adam kayırmadan, haktan ve hukuktan ayrılmadan ayrımsız hizmet eden kişi olmalı.

Vatandaş ‘’ İşte yine aynı senaryo’’ diyecekse ne kıymeti Harbiyesi kalır yeni gelecek siyasetçinin.  

Özellilikle Van'ın Milletvekili, son zamanlarda sıkça duyduğumuz iç acıtan bir söz ‘’  Van Sahipsiz’’ kelimesini yapacağı hizmetler ve kararlı kişiliğiyle bertaraf edecek siyasetçi olmalı zannımca.

Ak Parti 27. Dönem Milletvekili 1. Sıra Adayı Sayın Osman Nuri Gülaçar, o iç acıtan ‘’ Van sahipsiz’’ kelimesini alt edecek karakterde bir kişilik; tanıdığımız, bildiğimiz ve Şüphesiz inandığımız yüksek profilli bir siyasetçidir.

Osman Nuri Gülaçar, Özellikle devlet dairelerine idareci atandığı zaman halk tarafından kabul görecek ve sadece kendi makamını koruyan değil de, tüm Van halkına hizmet edecek çalışanlarıyla gönül köprüsü kuracak, makamdan kaynaklı ego tatmini yapmayacak adil, hak hukuk ve liyakatli kişileri getirecek güçte;  Milletin vekili kudretinde bir Milletvekili profili çizecektir ve biz buna eminiz.

Aylardan beridir Van için elzem hale gelmiş çevre yolu, sahil yollu gibi projeleri artık fazla zaman kaybetmeden Van halkının hizmetine sunacak sözünün eri bir Milletvekili olacaktır.

Sevgili ve saygıdeğer okuyucularım; beni bilen bilir kellem gitse doğruları yazmaktan bir dakika bile imtina etmem. Herkes bir şeyler yazdı, çizdi ben en sonu bekledim, gözlemledim ahval buyken naçizane fikirlerimi beyan etmek istedim.

Kimsenin kuşkusu olmasın, ailemizden aldığımız terbiye ve Allah korkusu hep doğruları emreder ve onu yazarım. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek insani bir görevdir. Vicdansız insanlar tarafından kişileri karalamak pekte zor değildir; lakin ahret var, cennet cehennem var, hesap günü var ve bunun bilincinde davranmakta Ahlak ve vicdan işidir. Allah biz insanları iftiradan, kul hakkı yemekten, görmediğimiz halde yalancı müşahitlik etmek gibi günahlarından korusun.

Ak Parti 1. Sıra Milletvekilli Adayı Osman Nuri Gülaçar Namı değer Osman Hoca,  Halktan bir kişi olarak hala evinin balkonunda akşam çayı içerken tanıdık tanımadık herkese ‘’ buyurun gelin çay ikram edeyim’’ deyip hala örf, adet ve geleneklerini unutmamışsa, doğduğu yöre lehçesini kullanarak ‘’ ne edisen, rebbim seni bağışlasın…’’diye  hitap edebiliyorsa geldiği yeri unutmamış ve halktan, içimizden, bizden biridir demektir.

Yüce rabbim, kötü niyetli günahkâr kullara fırsat vermesin… İyi yürekli vatana, millete Allah için, doğruluk içinde hizmet edeceklere fırsat verip yolunu bahtını açık etsin!

 

Son Dakika! İran: İsrail ateşkes ilan etti!

Haberlerde İsrail Vurdu yazıyor ama vuran Amerika

İsrail siber güvenlik merkezi imha edildi

İran, Tel Aviv'i böyle vurdu! bilanço çok ağır

İran Tel Aviv ve Hayfa'yı bombalamaya devam ediyor!

İsrail-İran savaşında 4. gün!

MOSSAD ajanları bir bir yakalanıyor

Hindistan ve Pakistan arasında savaş başladı

Nur_VAN Yemekçilik hizmette!

Güney Kıbrıs'ta yeni terör örgütü kuruldu!

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2