Ataması yapılacak Öğretmen branşları belli oldu.

Bakan Tekin'in açıklamasına göre; sınıf öğretmenliği için 3 bin 263, özel eğitim öğretmenliği için 2 bin 499, rehberlik öğretmenliği için bin 597, din kültürü ve ahlak bilgisi bin 594, İngilizce 968 öğretmen atanacak....

Akaryakıta İndirim geliyor

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 1.37 TL, motorine ise 1.24 TL indirim bekleniyor.

Hiç fark etmiyor herkes aynı; CHP'li Belediye Başkanından Yiyene kıyak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak atadı....

Van Büyükşehir Eşbaşkanları çığ alanlarında incelemelerde bulundu

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar Bahçesaray ilçesinde çığ düşen bölgedelerde incelemelerde bulundu.

2024 kurban kesim bedelleri ne kadar oldu?

Diyanet, vekaletle kurban kesim bedelini açıkladı. "Bu yıl için vekaletle kurban kesim bedeli yurt içinde 11 bin 750 Lira, yurt dışında ise 4 bin 750 Lira olarak belirlenmiştir

Fenerbahçe Dünyaca Ünlü Teknik Adamla Anlaştı

Fenerbahçe'de yeni sezonun yapılanması için harekete geçildi. Başkan Ali Koç, İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı aldı.

Gazeteci teyidi sağlam değip paylaştı "yeri sağlam" denilen 5 bakan

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası AK Parti'de kabine değişikliği gündemde. Kulislerde 5 bakanın koltuğunun değişmeyeceği, geriye kalan 12 bakanın ise değişebileceği iddia ediliyor....

Başıboş köpekler her gün bir insan yaralıyor veya öldürüyor

Adana'da tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Talihsiz kadının cansız bedeni parçalanmış olarak bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, bugün görüşecek

Görüşmenin ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları olacak. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

SGK’yı dolandıran 14 doktor, 17 hemşire gözaltına alındı

Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran şebeke çökertildi. Gözaltına alınanların tamamı doktor ve hemşirelerden oluştu.

Elektronik sigara kullananlar bu haber canınızı sıkacak!

ABD'de bir üniversitede yapılan araştırmaya göre, gün boyunca düzenli olarak elektronik sigara içenlerin idrarında kurşun ve uranyum bulundu.

Türkiye'de Türksen daha çok para ödeüyeceksin farkı

Antalya'daki ünlü bir otel, yabancı bir internet sitesi üzerinden rezervasyon yaptıran müşterinin Türk olduğunu görünce 120 euro (4 bin 178 lira) "milliyet farkı ücreti" aldı.

Bakan Tekin: Öğretmen atamalarında mülakat kaldırılmayacak

Bakan Tekin, öğretmenlerin seçiminde en iyi ve en donanımlı adayların belirlenmesinin önemli olduğunu ve mülakatın doğru bir yöntem olduğunu söyledi.

Van'da Kaçak Keklik Avına 83 Bin 620 TL Cezası

Keklik ve kafeslere el konuldu, kafes avcılığı yaptığı tespit edilen 4 kişiye 83 bin 620 lira ceza uygulandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilen keklikler, doğal yaşam alanlarına bırakılacak.

İsrail, Filistinlilerin son sığınağı Refah'ı vurmaya hazırlanıyor

İsrail basını ise İsrail ordusunun, 1,5 milyon Gazzelinin sığındığı Refah kentine saldırısını onayladığını duyurdu.